impact kunnen creëren in de regio dankzij slagkracht SAG

“De SAG loopt voorop bij regionale ontwikkelingen en heeft veel slagkracht in de regio. Dat maakt mijn functie, als schakel tussen beleid en praktijk, erg interessant. Het bedrijfsbureau, de locatie waar ik werk, is juist klein. We werken veel samen en alle collega’s zijn goed en gemakkelijk benaderbaar. Ik krijg van alle disciplines wat mee, wat diepgang en afwisseling geeft.”
~ Charlotte Scherphof, beleidsmedewerker/ projectleider


goede secundaire arbeidsvoorwaarden

“De SAG biedt, behalve een goed salaris, ook fijne secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben bijvoorbeeld een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Daarmee zet je (een deel van je) vakantiegeld of eindejaarsuitkering in om een laptop, fiets, sportschoolabonnement of vakbondscontributie mee te betalen. Belastingtechnisch heel gunstig! In de trein heb ik tegenwoordig steevast mijn tablet aan: om nog wat mail weg te werken of om een Netflix-docu te kijken na een intensieve werkdag.”
~ André van den Ban, hoofd Bedrijfsvoering


verantwoordelijkheid en veelzijdigheid

sander van der werf

“In de jaren dat ik voor de SAG werk, heb ik steeds meer verantwoordelijkheden en taken gekregen. Inmiddels coördineer ik, vanuit het bedrijfsbureau, alle facilitaire en ICT-gerelateerde zaken. Denk aan onderhoud van de gebouwen, maar ook aan het up to date houden van het huisartseninformatiesysteem (HIS). We werken voor 16 gezondheidscentra, die allemaal hun eigen uitdagingen kennen. Dat maakt mijn werk enorm veelzijdig en interessant.
~Sander van der Werf, coördinator ICT & Facilitaire Zaken


flexibiliteit in het plannen van de week

“Ik ben centrummanager van twee gezondheidscentra. Dankzij de opleidingsmogelijkheden die de SAG biedt, heb ik mij kunnen ontwikkelen als leidinggevende. Mijn functie is erg goed te combineren met mijn gezin. Ik plan mijn week aan de hand van de afspraken die ik die week heb ingepland. De lange dagen die ik maak, zorgen ervoor dat ik op andere momenten flexibel kan zijn voor mijn gezin.”
~ Marleen van den Brand, centrummanager GC Slotermeer en GC Borgerstraat