Ben jij een POH Somatiek en op zoek naar een veelzijdige, zelfstandige functie waarin je patiënten helpt hun ziekte zoveel mogelijk zelf te managen? Wil je deel uitmaken van een enthousiast, nauw samenwerkend team van huisartsen, assistenten/assistentes en collega-praktijkondersteuners in Amsterdam-Oost? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Voor 2 van onze centra in Amsterdam-Oost zijn wij op zoek naar:
1 OF 2 PRAKTIJKONDERSTEUNERS SOMATIEK
16-32 uur/week


Ben jij een gediplomeerde doktersassistent(e), maar al een tijd uit het vak? Wil je graag weer aan de slag? Wees welkom bij SAG! Wij zijn op zoek naar:

HERINTREDENDE DOKTERSASSISTENTEN
16-38 uur/week

Twijfel je of je nog voldoende kennis en vaardigheden in huis hebt? Geen nood! Wij bieden je een opfriscursus van 3 maanden als je minimaal 16 uur per week bij ons komt werken.


Hey STUDENT GENEESKUNDE! Wil je graag ERVARING opdoen in een huisartsenpraktijk en meteen lekker BIJVERDIENEN (€ 2.073,- / 38 uur p/w)? Kom dan bij ons werken als als DOKTERSASSISTENT! Klik hier voor meer informatie.


Ben jij een zelfstandig werkende doktersassistent(e)? Draai jij je hand niet om voor telefoonverkeer en kun je tegen hectiek om je heen? Heb je ervaring met medisch technische handelingen en triage? En weet je van aanpakken? Dan maken we graag kennis met jou! 

GEDIPLOMEERDE DOKTERSASSISTENTEN
uren in overleg (16-38 uur/week)


Voor gezondheidscentrum de Vaart zoeken wij een stoere huisarts die de uitdaging wil aangaan van toekomstbestendige huisartsenzorg. Innoveren, uitproberen, evalueren en opnieuw beginnen. Veel ruimte voor eigen ideeën. Een plek voor een huisarts die samen met partners de gezondheid wil bevorderen van de huidige en nieuwe buurtbewoners.

HUISARTS
0.6-1 fte


Voor ons nieuwe, groeiende gezondheidscentrum Sportheldenbuurt zijn wij hard op zoek naar een zelfstandig werkende, flexibele, klantgerichte doktersassistent(e) met ruime ervaring in technische handelingen en triage. De 16 uur die je in GC Sportheldenbuurt werkt, vullen wij eventueel graag voor je aan op één de andere SAG-locaties of binnen onze flexpool.   

GEDIPLOMEERDE DOKTERSASSISTENT(E)
16 uur/week


Ben jij een huisarts die gelooft in het concept van e-health, ben je enthousiast, gezellig en een echte teamplayer en heb je affiniteit met andere culturen? Dan is ons gezondheidscentrum Osdorp op zoek naar jou!

HUISARTS
0.6-1 fte


Ben jij een gediplomeerde fysio-, schoudertherapeut of een manueel therapeut in opleiding? En werk je binnen een gezondheidscentrum graag nauw samen met andere eerstelijns zorgaanbieders? Solliciteer dan bij SAG gezondheidscentrum De Keyzer, in hartje Amsterdam, op de vacature van:

ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT / MANUEEL THERAPEUT (I.O.)
16-24 uur/week


Ben jij een enthousiaste, gediplomeerde fysiotherapeut? En werk je binnen een gezondheidscentrum graag nauw samen met andere eerstelijns zorgaanbieders? In verband met het aanstaande zwangerschapsverlof van één van onze collegae is SAG gezondheidscentrum De Keyzer (in hartje Amsterdam) op zoek naar een:

FYSIOTHERAPEUT
16-24 uur / tijdelijke waarneming (5 maanden)


Iedere patiënt een eigen huisarts, daar gaan wij voor: continuïteit van zorg! We geloven ook in samenwerking en innovatie. Ben jij een huisarts die enthousiast wordt van deze ambities? En zou je bovendien de administratieve rompslomp graag zo veel mogelijk uit handen geven? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Vanwege het vertrek van een waarnemend collega zoeken wij voor gezondheidscentrum Zeeburg een:

HUISARTS m/v
(0,6 fte, met mogelijkheid tot uitbreiding tot 1,0 fte in andere SAG centra)
in loondienst; beginnen als vaste waarnemer is bespreekbaar


Samen met patiënten werken aan hun gezondheid; dat is wat jou drijft als doktersassistent(e). Ben jij zo’n gedreven, gediplomeerde doktersassistent(e) die gelukkig wordt van zorgen voor mensen uit verschillende culturen, die onze patiënten vriendelijk verwelkomt en discreet doorvraagt tot alles duidelijk is? En kun je ook triageren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons gezondheidscentrum in Slotermeer zijn wij per 1 maart (bij voorkeur) op zoek naar een

DOKTERSASSISTENT (M/V) (24 uur)

Gezondheidscentrum Slotermeer is een centrum met 4.500 patiënten in de multiculturele wijk Slotermeer. Je nieuwe team bestaat uit 4 parttime huisartsen, 3 doktersassistenten, een centrum­manager, 3 POH-S (+ ouderen), 2 POH-GGZ en een POH generalistisch, 1 diëtiste en 1 GZ psycholoog.