Ben jij een gediplomeerde fysio-, schoudertherapeut of een manueel therapeut in opleiding? En werk je binnen een gezondheidscentrum graag nauw samen met andere eerstelijns zorgaanbieders? Solliciteer dan bij SAG gezondheidscentrum De Keyzer, in hartje Amsterdam, op de vacature van:

ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT / MANUEEL THERAPEUT (I.O.)
16-24 uur/week


Ben jij een enthousiaste, gediplomeerde fysiotherapeut? En werk je binnen een gezondheidscentrum graag nauw samen met andere eerstelijns zorgaanbieders? In verband met het aanstaande zwangerschapsverlof van één van onze collegae is SAG gezondheidscentrum De Keyzer (in hartje Amsterdam) op zoek naar een:

FYSIOTHERAPEUT
16-24 uur / tijdelijke waarneming (5 maanden)


Iedere patiënt een eigen huisarts, daar gaan wij voor: continuïteit van zorg! We geloven ook in samenwerking en innovatie. Ben jij een huisarts die enthousiast wordt van deze ambities? En zou je bovendien de administratieve rompslomp graag zo veel mogelijk uit handen geven? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Vanwege het vertrek van een waarnemend collega zoeken wij voor gezondheidscentrum Zeeburg een:

HUISARTS m/v
(0,6 fte, met mogelijkheid tot uitbreiding tot 1,0 fte in andere SAG centra)
in loondienst; beginnen als vaste waarnemer is bespreekbaar


In de eerste vier jaar van hun leven ontwikkelen kinderen zich ontzettend snel. Dat maakt het werk van een jeugdverpleegkundige ook zo leuk en afwisselend. Ben jij een enthousiaste verpleegkundige die veel voldoening haalt uit preventieve gezondheidszorg leveren aan deze bijzondere doelgroep en hun ouders? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben per direct een vacature voor:

JEUGDVERPLEEGKUNDIGE 0-4 JAAR
24-32 uur/week


Samen met patiënten werken aan hun gezondheid; dat is wat jou drijft als doktersassistent(e). Ben jij zo’n gedreven, gediplomeerde doktersassistent(e) die gelukkig wordt van zorgen voor mensen uit verschillende culturen, die onze patiënten vriendelijk verwelkomt en discreet doorvraagt tot alles duidelijk is? En kun je ook triageren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons gezondheidscentrum in Slotermeer zijn wij per 1 maart (bij voorkeur) op zoek naar een

DOKTERSASSISTENT (M/V) (24 uur)

Gezondheidscentrum Slotermeer is een centrum met 4.500 patiënten in de multiculturele wijk Slotermeer. Je nieuwe team bestaat uit 4 parttime huisartsen, 3 doktersassistenten, een centrum­manager, 3 POH-S (+ ouderen), 2 POH-GGZ en een POH generalistisch, 1 diëtiste en 1 GZ psycholoog.


Gezondheidscentrum de Keyzer zoekt vanaf 1 februari a.s. een 

Praktijkondersteuner Somatiek voor 16 uur per week

In ons gezondheidscentrum werkt een team van doktersassistenten, huisartsen en Praktijkondersteuners (POH GGZ, POH-jeugd, POH-ouderen). Daarnaast zitten in ons gebouw nog diverse andere 1e lijn zorg disciplines zoals fysiotherapie, diëtist, logopedie en een OKC voor 0-4 jarigen.

Interesse? Dan ontvangen we graag jouw reactie met cv via hrm@sag-amsterdam.nl


SAG Gezondheidscentrum Staatsliedenbuurt en SAG Gezondheidscentrum Borgerstraat zoeken 

DOKTERSASSISTENTEN (0,4 tot 1,0 fte)

Ben jij een zelfstandig werkende doktersassistent(e)? Draai jij je hand niet om voor veel telefoonverkeer en kun je goed tegen hectiek om je heen? Heb je ruime ervaring met medisch technische handelingen en triage? En weet je van aanpakken? Dan maken we graag kennis met jou!

Voor SAG gezondheidscentrum Borgerstraat en SAG gezondheidscentrum Staatslieden zijn wij op zoek naar gediplomeerde doktersassistenten 0.4 – 1.0 fte. Motivatie met CV ontvangen we graag via hrm@sag-amsterdam.nl.


SAG Gezondheidscentra zoeken

DOKTERSASSISTENTEN (16 tot 38 uur per week)

Ben jij een zelfstandig werkende doktersassistent? Draai jij je hand niet om voor veel telefoonverkeer en kun je tegen hectiek om je heen? Heb je ruime ervaring met medisch technische handelingen en triage? En weet je van aanpakken? Dan maken we graag kennis met jou!

Voor verschillende SAG Gezondheidscentra en de flexpool zoeken wij een doktersassistent. Kom jij de SAG versterken? Stuur dan jouw motivatie met CV naar hrm@sag-amsterdam.nl.